Bugs in Prime 1.0?

quadrium | prime : write, mutate, evolve, animate : images, textures, fractals, art
Post Reply
Duane
Posts: 15
Joined: Fri May 05, 2006 9:49 am

Bugs in Prime 1.0?

Post by Duane » Sat Oct 18, 2008 4:53 am

-When I want to make a globe in the transformer list, no globe appears, the fractal looks exactly the same.
-Breeding: When I drag some breeded preview to new, the picture in the new window is different than the preview was.

gandreas
Immortal
Posts: 1464
Joined: Wed Feb 04, 2004 6:02 pm
Contact:

Post by gandreas » Sat Oct 18, 2008 8:53 am

Globe is tricky to use because it basically requires your image to be at the center (so if you've panned off to the side and add the globe, you won't see it) - click the home button and the globe should be seen.

There may be similar issues with breeding - how "different" are those images?

Duane
Posts: 15
Joined: Fri May 05, 2006 9:49 am

Post by Duane » Sat Oct 18, 2008 9:22 am

-Transformer list: no, clicking the home button did not make the sphere appear .

-breeding: they look different in colors/styles. I guess it is the same fractal, but thanks to the changing of colors/styles it looks very different.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests