Bug with the LAST variable in roll macros!

Simulated dice for role playing games
Post Reply
dt1000
Posts: 2
Joined: Thu May 02, 2013 11:20 pm
IQ Test: Orange

Bug with the LAST variable in roll macros!

Post by dt1000 » Sun May 12, 2013 10:15 pm

Hello.
I've found a bug with the roll macros.

If you try and use the LAST variable, to access the value of the last roll, the editor thinks you are trying to use the LAST# function, and automatically changes it.

You might want to get this fixed for the next release!

:)

Dan

gandreas
Immortal
Posts: 1464
Joined: Wed Feb 04, 2004 6:02 pm
Contact:

Re: Bug with the LAST variable in roll macros!

Post by gandreas » Tue May 21, 2013 12:38 pm

Nice bug - fixed.

fruitlessbeast
Posts: 3
Joined: Mon Feb 18, 2013 10:18 pm
IQ Test: Orange

Re: Bug with the LAST variable in roll macros!

Post by fruitlessbeast » Mon May 27, 2013 1:35 pm

gandreas- I've tried sending private messages but never successfully. Submit just makes them hang in the outbox. Can you reply to me and help sort me out. I've got a question or two, thanks!

Post Reply